Vrei sa inveti sa folosesti paddle board-ul? Sfaturi pentru incepatori . Partea a V-a

paddle boardPaddle boarding-ul este un sport de apă destul de sigur, dedicat în special celor care doresc să se liniștească și să se relaxeze. Acest sport acvatic se practică cu ajutorul unei plăci gonflabile, numită paddle board. Paddle board-ul este o placă gonflabilă, asemănătoare cu cea de surf, pe care turiștii pot pluti în apa mării, oceanului, lacului sau râului. Astfel, cine dorește să se relaxeze poate sta pe paddle board și pluti în largul apei. Acest sport de apă nu implică prea multe riscuri, mai ales dacă nu sunt valuri mari și poate fi învățat destul de rapid. Iată câteva sfaturi pentru un paddle board-er începător:

1. Atenție mare la condițiile meteorologice
Înainte de a se angaja într-o activitate de paddle boarding, sportivul ar trebui să fie atent la vânt, deoarece acesta îl poate dezechilibra de pe placă. În plus, în cazul în care afară plouă, ar trebui evitată urcarea pe paddle board. Având în vedere aceste lucruri, sportivul trebuie să se asigure că este la curent cu prognoza și să planifice în consecință.
2. Relaxarea
Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un sportiv care utilizează paddle board-ul este să se relaxeze. Acesta trebuie să reducă grijile și să-și păstreze genunchii flexibili pentru a conduce paddle board-ul. La urma urmei, stand up paddle boarding-ul este un sport distractiv și relaxant!
3. Purtarea corespunzătoare a echipamentului de protecție
Echipamentul de protecție ar trebui să fie mereu pe primul plan. Vorbim despre o vestă de salvare, ochelari speciali pentru apă, cască pentru păr, costum din neopren. Aceste obiecte fac deplasarea pe paddle board sigură și relaxantă.